لیست اختراعات محمدرضا خان محمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1391/02/31
تاریخ ثبت: 1391/08/15
خلاصه اختراع:

چيتوسان يك پلي ساكاريد خطي زيست سازگار است واحد هاي سازنده چيتوسان پلي (B-(1،4)-2-امينو-2-داكسي-D-گلوكوپيرانوز) ميباشند چيتوسان داراي خصوصيات ايده الي ميباشد از جمله زيست سازگاري ، زيست تخريب پذيري،عدم سميت و قيمت مناسب ،نانو ذرات از ماكرومولكول ها ساخته شده اند و ميتوانند به عنوان حامل هاي دارويي كه قابليت حل كردن،به دام انداختن،كپسوله كردن،جذب كردن و يا اتصال شيميايي را دارا ميباشد به كار روند پليمرهاي به كار رفته در تهيه نانو ذرات ميتوانند پليمرهاي طبيعي ويا سنتزي باشند در كار حاضر به منظور تهيه ي يك حامل داروي ايده ال از جنس نانو ذرات از پليمر طبيعي چيتوسان بهره برده ايم نانو ذرات ساخته شده از پليمرهاي ابدوست مانند چيتوسان داراي مزيت گردش طولاني مدت در مسير جريان خون ميباشند و از طرفي در مصرف دارو كاهش خواهد يافت در اين كار ما نانو ذرات چيتوسان را با استفاده از روش امولسيون سازي خود به خودي سنتز نموده و روش سنتز را به منظور دستيابي به كوچكترين اندازه ذرات با مورفولوژي مناسب با به كارگيري روش شيمي سنجي طراحي ازمايش بهينه نموده و مشخصات ساختاري و اندازه ذرات انرا به ترتيب توسط طيف سنجي تبديل فوريه مادون قرمز و تنصوي برداري ميكروسكوپ روبشي (FE-SEM) ارزيابي نموديم در اين پروژه موفق به ساخت نانو ذرات چيتوسان با ميانگين اندازه ذرات 29/2 نانومتر و مورفولوژي گروي گرديديم به اين ترتيب يك روش سنتز بهينه براي ساخت نانو ذرات چيتوسان با كمترين اندازه ذرات و مورفولوژي مناسب ارائه نموديم كه از مزاياي اين روش ميتوان سادگي روش و خود به خودي بودن ان استفاده از درصد پايين سورفكتانت عدم نياز به دستگاهاي خاص ازمايشگاهي عدم نياز به دما و عدم نياز به فشار يا نيروي خارجي زياد نام برد همچنين سنتز اين نانو ذرات بدون استفاده از حلال هاي الي و خطرناك ميباشد سپس داروي ضد الزايمر تاكرين را بر نانو ذرات بارگذاري نموديم و ظرفيت بارگذاري دارو را به وسيله اسپكتروفوتومتري ماوراء بنفش (UV) در طول موج ماكسيمم طيف دارو اناليز نموديم به اين ترتيب بارگذاري دارو در نانو ذرات را اثبات نموديم

تاریخ اظهارنامه: 1388/07/08
مالک/مالکان: ليلا جواهري
تاریخ ثبت: 1388/08/13
خلاصه اختراع:

اختراع مذكور با هدف استفاده از نانو ذرات در صنعت شوينده آغاز گرديد. با بررسيهاي به عمل آمده محرز گرديد نانو ذره مورد استفاده مي تواند جايگزين بليچ و سفيد كننده در پودرهاي شوينده گردد. لذا با حذف كامل بليچ و ماده فعال كننده آن از فرمولاسيون پودر شوينده و جايگزيني نانو ذره مذكور و انجام تست كارايي و مقايسه آن با نمونه شاهد به نتايج بسيار قابل قبولي رسيده شد.

تاریخ ثبت: 1391/04/20
خلاصه اختراع:

تابلوهاي مورد استفاده در جاده ها و معابر شهري ساختار صلب داشته و در برخوردهاي احتمالي خودروها با آنها هم خودرو دچار صدمه مي شود و هم تابلو از حالت سرويس خارج مي گردد. در اين اختراع با تعبيه يك پايه منعطف متشكل از يك پايه پليمري مقاوم و انعطاف پذير تابلو طي برخورد در جهت حركت خودرو خم شده و پس از عبور خودرو به موقعيت قبلي خود باز مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1382/11/29
تاریخ ثبت: 1383/05/28
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1383/01/24
تاریخ ثبت: 1383/07/21
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: اندازه گيري labs و دي اتانول آمين كه قسمت عمده مايعات ظرفشويي را تشكيل مي دهند از اهميت خاصي برخوردار بوده لذا با سفارش يكي از بزرگترين كارخانه توليد كننده مايع ظرفشويي در ايران نرم افزاري براي آن كمپاني تدوين گرديد كه در آن به جاي استفاده از حلالهاي شيميايي ناسازگار با محيط زيست با استفاده از جبر خطي آمار و كامپيوتر امكان تجزيه همزمان labs و دي اتانول آمين در محدود زماني كمتر از 2 دقيقه و بدون نياز به هيچگونه آماده سازي نمونه امكانپذير مي گردد.

تاریخ ثبت: 1389/10/14
خلاصه اختراع:

ميكرو اسپكتروسكوپي مادون قرمز تبديل فوريه همراه با تكنيك بازتابش كلي كاهش يافته براي تشخيص سرطان كولون، معده و مري براساس پيامهاي طيفي بافتهاي تثبيت شده بكار گرفته شد. مدلهاي طبقه بندي مي توانند بر پايه خصوصيت اثر انگشتي پيامهاي مربوط به گروههاي عاملي مختلف طراحي شوند تا قابليت شناسايي نوع بافت را كسب نمايند. در مجموع 78 بافت كولون، 51 بافت معده و 50 بافت مري براي مطالعات ميكرو اسپكتروسكوپي بكار رفتند. اصلي ترين اختلاف هاي ططيفي بين نمونه هاي سالم و سرطاني در ناحيه 900m-1- و1800 مشاهده شد. تكنيكهاي شيمي سنجي متعددي از جمله تحليل واريانس، تحليل خوشه اي و تحليل تفكيك خطي براي طبقه بندي طيف نمونه ها استفاده شد. با بهره گيري از تكنيكهاي شيمي سنجي، نتايج مطلوب و تكرار پذيري براي تمايز بين نمونه طيفهاي سالم و سرطاني بدست آمد. بررسي ها مويد اين است كه روش ميكرو اسپكتروسكوپي مادون قرمز تبديل فوريه- بازتابش كلي كاهش يافته به همراه پردازش داده ها از طريق تكنيك تحليل تفكيك خطي قابليت مطلوبي به عنوان يك روش طبقه بندي مناسب در تشخيص سرطان دارد. در اين روش نمونه هاي كولون با 95/8% نمونه هاي معده با 87/9% و نمونه هاي مري با 92/9% صحت طبقه بندي شدند. همچنين نتايج حساسيت و گزينش پذيري روش به ترتيب 100% و 93/1% براي سرطان كولون 87/5% و 88/2% براي سرطان معده و 71/4% و 100% براي سرطان مري محاسبه گرديد. سرعت، صحت، سادگري و از همه مهمتر قابليت ثبت آماري داده ها از مزاياي اصلي رشو جديد معرفي شده هستند.

تاریخ ثبت: 1389/10/14
خلاصه اختراع:

امروزه نياز شديدي براي تشخيص هر چه سريع تر بيماري سرطان به جهت آغاز دوره درمان احساس مي شود و بر اين اساس تلاش فراواني جهت يافتن روشهاي نوين تشخيصي اين بيماري صورت مي پذيرد. تفاوت هاي موجود بين طيفهاي جذبي خونهاي سالم و مبتلا به يكي از انواع سرطان ها به دست آمده از دستاه مادون قرمز تبديل فوريه در ناحيه مياني (MIR)و توسط تكنيك نمونه گذاري ATR و برجسته كردن اين تفاوتها توسط روشهاي طبقه بندي موجود در شيمي سنجي، اساس روش مورد بحث را تشكيل مي دهد. قدرت فوق العاده اين روش نوين در پيشگويي سالم يا ناسالم بودن يك فرد تنها از طريق به دست آوردن طيف مادون قرمز تبديل فوريه مربوط به چند قطره خون آن فرد است. روش ابداع شده بر پايه دنبال كردن تغييرات كمي يا كيفي ايجاد شده در خون افراد بر اثر ابتلا به بيماري سرطان بنا شده است . روش طبقه بندي LDA توانسته است تا 94% صحت پيشگويي را براي اين روش بالا ببرد كه اين مساله نشان دهنده روش پيشنهاد شده مزيتهاي فراواني نسبت به روشهاي متداول تشخيص سرطان دارد كه از جمله مي توان به راحتي تهيه نمونه نسبت به روشهاي نمونه برداري، يكنواخت بودن نمونه (خون) عدم نياز به انجام مراحي چون آماده سازي نمونه كه خود بعضا منشا خطا محسوب مي گردد و استفاده از خون به عنوان نشانگري از تمامي اندامهاي بدن - نه فقط يك عضو خاص - اشاره كرد.

موارد یافت شده: 10